A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Válasszunk bort könnyedén!
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
Idén egy nappal korábban ér véget a száraz november
Magyar Bor Akadémia: új küldetések a kulturált magyar borfogyasztásért
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
“Ha egy bor egyszerre egyedi és kiemelkedő minőségű, az a siker kulcsa lehet. A Somló hegyen mi ezt az utat választottuk” (X)
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló