Minden versenytétel kóstolható lesz a VinAgora Borgálán

Borászportál
2016. május 30., 17:59


Június közepén zajlik hazánk legrangosabb nemzetközi bor-megmérettetése, a VinAgora Nemzetközi Borverseny, amely után a borkedvelők és a hozzáértők is megkóstolhatják a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat.
Minden versenytétel kóstolható lesz a VinAgora Borgálán
Fotó: Szigetváry Zsolt
A VinAgora az egyetlen olyan verseny Magyarországon, ahol a magyar és külföldi borok együtt mérettetnek meg nemzetközi szaktekintélyek által.
 
Június 25-én elegáns környezetben vonul fel a hűs borospalackok hosszú sora, melyekből a borkedvelők kedvükre kóstolgathatnak. Minden bor mellett megtalálható lesz a hivatalos bírálati lap a versenyen kapott értékeléssel, így a vendégek összehasonlíthatják a borok eredményeit. Így új kedvencekre bukkanhat és régi ismerősöket üdvözölhet poharaiban az, aki szereti a bort, szereti a sokszínűséget vagy egyszerűen kellemesen szeretne eltölteni egy napot több mint 500 féle bor, és sok neves borász társaságában. 
 
Minden versenytétel kóstolható lesz a VinAgora Borgálán
Fotó: Szigetváry Zsolt
 
Pontoznál?
 
Idén az „Én is pontozok” interaktív borszakmai játék keretében összevetheted a saját véleményed, a VinAgora szakmai zsűrijének ítéletével.
Az „Én is pontozok” szabályai egyszerűek:
 
  1. Tölts a poharadba a Borgálán fellelhető bármelyik borból
  2. Írd fel a bor mellett található bírálati lapon szereplő kódszámot, de a játék kedvéért ne nézd meg a hivatalos bírálat eredményének részleteit!
  3. Keresd meg a játék helyszínét, foglalj helyet az egyik számítógépnél, és a borversenyen is használt számítógépes programmal értékeld a poharadban található bort.
  4. A bírálat befejeztével vedd át az eredményed tartalmazó, kinyomtatott bírálati lapot, és hasonlítsd össze az eredeti bírálati lappal.
 
A borgála részleteiért kattints ide!
Winelovers borok az olvasás mellé