Strongbow - világpremier a magyar piacon

(X)
2013. június 04., 15:31


Cider - A hazánkban is egyre népszerűbb cidermárka, a Strongbow igazi italkülönlegességgel lepte meg a magyar fogyasztókat. Mézes-alma ízvariánsát nemcsak a mi szánk ízére alakították, de jelenleg nem is kapható sehol máshol, csakis Magyarországon!
Strongbow - világpremier a magyar piacon
 
A Strongbow Honey&Apple enyhén pezsgő, csakis természetes alapanyagokból álló frissítő ízű, 5% alkoholtartalmú prémium almacider, méz hozzáadásával fermentált almából készül, ízfokozók hozzáadása nélkül. Titkát csak a Strongbow szakemberei ismerik, akik immár az ötödik generáció óta örökítik tovább tudásukat.
 
A ciderkészítés inkább művészet, mint puszta tudomány, azaz a tradíció és az évtizedekkel, századokkal szerzett tudás a legjobb összetevője. A Strongbow már 125 éve készít cidert a hagyományokat követve, ezt a felhalmozott tudást veszik alapul a ciderkészítés minden lépésénél. Sikerét annak is köszönheti, hogy a borokhoz és párlatokhoz képest alacsony alkoholtartalma miatt kontrollált felfrissülést kínál. A Strongbow Gold és a Strongbow Mézes Alma is több mint 50% almalevet tartalmaz, és a most bemutatkozó új íz a tradicionális angol típusú cidereknél, édesebb így a magyar fogyasztók ízléséhez közelebb áll. Az új Strongbow a méz és a friss alma ízét és zamatát felhasználva frissítő ízű, szomjoltó és könnyen fogyasztható. Az optimális ízvilág érdekében jégre töltve a legfinomabb. Fogyasszuk felelősséggel!
Strongbow - világpremier a magyar piacon