Új ügyvezető a Törley Pezsgőpincészetnél

(X)
2022. április 20., 11:57


Az új ügyvezető, Müller Kornél célja, hogy a Törley Pincészet márkái tovább erősítsék pozíciójukat pezsgő-, bor-, valamint égetett szesz kategóriában.
Új ügyvezető a Törley Pezsgőpincészetnél
Müller Kornél 21 évig az Unilevernél dolgozott, ebből 13 évig Rotterdamban és Londonban a cég vezető pozícióit látta el. A Törley Pezsgőpincészet ügyvezetőjeként most új kihívások várják.
 
2022. április 1-én lépett be a Törley Pezsgőpincészet vezetőségébe, mint marketingért, értékesítésért és technológiáért felelős ügyvezető, Csekei Gábor pénzügyekért, controllingért és termelési folyamatokért felelős ügyvezető mellé.
 
Új ügyvezető a Törley Pezsgőpincészetnél

Müller Kornél célja többek között, hogy a Törley Pincészet márkái tovább erősítsék pozíciójukat pezsgő és bor valamint égetett szesz kategóriában egyaránt. Innovatív szemlélete kiválóan illik a Törley Pezsgőpincészet szellemiségéhez, mivel a cég életében mindig is fontos szempont volt, hogy élen járjon az újításokban, úgy hogy mindeközben megőrizze 140 éves hagyományait.
 
Sikeres évet zárt a Törley 2021-ben
A százalékban kimutatható növekedések mellett tavaly számos sikert könyvelhetett el a Törley Pezsgőpincészet. A Hungaria pezsgők szárnyalása 2021-ben is folytatódott, a termékcsalád eladási számai felülmúlták minden várakozást. A Hungaria Extra Dry Rosé pezsgő a Hungaria családban a második legkeresettebb termékké vált. A sikerhez bizonyára az is hozzájárult, hogy harmadszor díjazták az Effervescents du Monde versenyen aranyéremmel, és szintén három alkalommal bekerült a verseny TOP 10 pezsgője közé.

A Törley pezsgők nyáron új külsővel jelentek meg, modern, letisztult design-nal várják, hogy a fogyasztók asztalára kerüljenek. A portfólióban is történt változás, a Transvasée eljárással készült Törley pezsgők már kizárólag Tokaji termőterületről származnak.
A különleges termék különleges külsőt is kíván: az átlátszó, figyelemfelkeltő formájú palack kiválóan illik a zamatos pezsgőkhöz, amelyek édes és brut kategóriában is elérhetőek.
 
2021-ben a Törley Pezsgőpincészet megközelítőleg 5,4%-kal több pezsgő kategóriában elszámolt terméket értékesített, mint az azt megelőző évben. A belföldi piacon 8,3%-kal növekedett az eladott termékek mennyisége. A magasabb ár kategóriájú termékek értékesítése olyan mértékben emelkedett 2021-ben, hogy nemcsak 2020-as, hanem az elmúlt 5 év mindegyikét túlszárnyalta. Tovább növekedett a cég borértékesítése is (+4,1%). 
 
Winelovers borok az olvasás mellé