A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
13+1 szempont a tudatos borvásárláshoz és a borivás élvezetéhez
Geoparkok hazánkban: az egyedülálló talajokon kivételes borok is születnek
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
Gál Tibor a Borászok Borásza
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló