A borszakma dolgozóit várják a Winelovers X-re


2023. június 27., 19:24


Egy lehetőség, hogy a résztvevő borászatok és a borpiac fontos szereplői találkozzanak, és gyümölcsöző kapcsolatokat alakítsanak ki.
A borszakma dolgozóit várják a Winelovers X-re
A 2022-ben debütált Winelovers Wine Awards a kelet-közép-európai régió kiemelkedő borait mutatja be a nemzetközi piacnak, növelve ezzel külföldön a hazai borok ismertségét és elismertségét is. A nyertes tételek megjelenést kapnak nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi sajtóban is. 
 
A borverseny azonban túlmutat egy szűken értelmezett borbírálaton, és a díjakon felül további előnyökkel jár. A verseny keretében színvonalas, boros szaktekintélyek által tartott mesterkurzusok is megrendezésre kerülnek, a Winelovers X keretében pedig alkalmat teremtenek a borászok és a borágazat szereplőinek találkozására, amely gyümölcsöző kapcsolatok kialakítását eredményezheti.
 
Az esemény tehát üzleti lehetőségekkel is kívánja támogatni a kiállító borászatok munkáját. Ennek érdekében a rendezők Winelovers X rendezvényre a borszakma képviselői közül 100 fő számára díjmentes belépési lehetőséget biztosítanak.
 
A borszakma dolgozóit várják a Winelovers X-re
 
A borszakma szereplői közül várják a következőket:
  • on-trade területről (étterem, hotel, catering) érkező szakemberek, sommelier-ek
  • off-trade terület szakmai szereplői, akik releváns kis- és nagykereskedésből, szuper- és hipermarketből, hard discount láncból, prémium bor választékkal rendelkező élelmiszerüzletből érkeznek
  • borszakértők, boros szaktekintélyek
 
Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted szándékodat a Winelovers X rendezvényen történő részvételről.

Winelovers borok az olvasás mellé