A nyár lenyűgöző tételei


2023. július 12., 11:39


Kóstold őket ebben a sorrendben a Winelovers River Night-on!
A nyár lenyűgöző tételei
Hilltop GYÖNGY - Kezdd ezzel a kóstolást, ha megérkeztél a Winelovers River Night-ra!
 
Velejéig nyári bor, jól behűtve üdítő, szomjoltó, friss és szénsavas, tele gyümölcsökkel. Pezsdítő nyári kaland gyöngyöző frissességgel. Érezd meg az élet könnyűségét, ragadjon magával a flow élmény. 
 
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
Streit-Zagonyi Csintalan 2022 Muscat Ottonel gyöngyözőbor - Folytasd ezzel, ha felszedik a horgonyt!
 
Reduktív erjesztéssel készített fehérbor. Illata intenzív, a muskotályra jellemző behízelgő aromák fogadnak bennünket. Ízben harmonikus és koncentrált, amit a hozzáadott szén-dioxid tesz még izgalmasabbá, hosszú lecsengéssel. Egy igazi nyári, friss bor, amely a meleg napokat felüdíti, nincs nélküle nyári parti.
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
Varga Aranymetszés Friss Sauvignon Blanc 2022 - Kérd ezt, ha kifut a hajó!

Évről évre a Varga Pincészet egyik legnagyobb büszkesége. Legtöbbször, amikor augusztus 20. után már nem tombol a nyár, korai szüreteléssel a vad karakterét mutatja. Óriási illatot, ami a bodza kellemes és a száradó fű enyhén penetráns jegyeit hordozza, egzotikus gyümölcsök ízeit, amely mögött fölsejlik az éretlen gyümölcs húzós, zöld jellege. Nagy, de megosztó bor ilyenkor. 2022-ben azonban még szeptemberben is tombolt a nyár, ráadásul elhúzódó aszállyal párosulva. A mediterrán ősz megszelídítette a bor vadságát.
 
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
Pécsinger Pannonhalmi Olaszrizling 2022 - Akkor a legjobb, ha már beindult a beszélgetés!

Rizling, de nem, ez nem olasz. Ízig vérig magyar. Büszke, kreatív, játékos, a felszínen talán lazának tűnik, de belül igazán tartalmas, sokszínű és barátságos. A legjobb beszélgetőtárs, de ha úgy hozza a sors, a társaság középpontja.
 
A nyár lenyűgöző tételei
CSAKTÁLLYA Sárgamuskotály 2022 - Kortyold ezt a VIP vacsorához!

A bor alapanyagául szolgáló sárgamuskotályt jó szerkezetű, tápanyagban és ásványi anyagokban gazdag erdőtalajon termelték. Szüretkor néhány órán keresztül héjon áztatták, az ezt követő erjedés alacsony hőmérsékleten zajlott, majd egy hónapos sepőn érlelés után került palackba. A 2022-es évjárat intenzív illata tele van bodzával és rózsával. Ízében is felismerhetőek ugyanezek a kedvelhető jegyek, amelyek naranccsal egészülnek ki. Keleti fűszeres ételek tökéletes kísérője lehet. Tokaj-Hegyalja büszkesége.
 
 
Az Oroszlános Borbirtok kizárólag a Winelovers River Night vendégeinek szóló kedvezményes szállásfoglalási lehetőséggel vár. Részletek a hajón az Oroszlános standnál. 
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
Jammertal Blue Sky 2020 -  Tartogasd a naplemente idejére!
 
Ebben a csodás házasításban a kezdeti szilvalekvár illata a feketeribizli jegyeivel bővül. Ízében étcsokoládé és eper jelenik meg aszaltszilvás jegyek mellett. Selymes tanninjai a savgerinccel együtt tökéletes tartást adnak, és hosszú lecsengést biztosítanak a népszerű tételnek, amely a 2023. évi német Selection Genuss borverseny aranyérmese.
 
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
Natara Extra Dry Fehér pezsgő - Frissítsd fel magad, és kezdd elölről a kóstolást!

A NATARA Extra Dry az elegancia és a csúcsminőség találkozása. Karakteres ízvilága új dimenzióba helyezi a különlegesen száraz pezsgő fogalmát. Tiszta, halványzöld megjelenés, citrusok, zöldalma, őszibarack, fehér virágok és egy kis kekszes beütés. Kiváló pezsgőkoktél alapanyag, de önmagában is megkoronázza a napot. Különlegesség a Kunsági borvidékről. 
 
 
A nyár lenyűgöző tételei
 
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé