Add el a borod 10 perc alatt!


2024. április 26., 09:01


A borászatok számára 10 percben nyílik lehetőség arra, hogy bemutassák egy-egy tételüket a Winelovers Wine Awards 50 zsűritagjának. 
Add el a borod 10 perc alatt!
A Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen a nevezett borok értékelése mellett számos mellékesemény is megrendezésre kerül, és ezek fókuszában az áll, hogy még közelebb hozza a térség borászatait a külföldi borkereskedőkhöz, az exportpiacok képviselőihez.
 
A háromnapos bírálat első napjának délutánján - június 28-án - két órás találkozó keretében 10 borászat képviselője érvelhet a bora megvásárlása mellett elismert szakértők előtt, akik a világ minden tájáról érkeznek, hogy kiválogassák a gyöngyszemeket a közép-kelet-európai régió borai közül.
 
Miért érdemes kiaknázni ezt a lehetőséget?
 
Mert
10 percben a lényegi elemekre fókuszálva nyílik alkalom a kiválasztott bor bemutatására (speed tasting).
 
Mert
személyes találkozást, közvetlen nemzetközi kapcsolatok építését és ezzel a potenciális vevők megtalálását és az értékesítés növelését biztosítja.
 
Mert
egy kiemelt tétel pozícionálható a nemzetközi közegben.
 
Mert
borvidékek, borász közösségek számára is bemutatkozási lehetőséget kínál.
 
Milyen bort éri meg bemutatni a zsűritagoknak?
Olvass bele korábbi interjúinkba, vagy nézz bele a videókba, amelyekben neves zsűritagok mondják el, mi az, amit keresnek a borokban!
 

Információk: 

Tomor Dániel
+36 70 321 48 94
daniel.tomor@trinety.hu

Weiszmüller Mátyás
+36 70 466 16 47
matyas.weiszmuller@trinety.hu

 
 
Add el a borod 10 perc alatt!
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép- és kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül.  A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára. A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el.
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 

A Winelovers Wine Awards-ról ebben a cikkben írtunk bővebben.
 
Itt a lehetőség, hogy személyesen találkozz a borvilág szakértőivel! Gálavacsora a Winelovers Wine Awards zsűritagjaival nemcsak borászoknak!
 
Winelovers borok az olvasás mellé