Itt a lehetőség, hogy személyesen találkozz a borvilág szakértőivel!

Winelovers
2024. május 02., 16:01


Gálavacsora a Winelovers Wine Awards zsűritagjaival nemcsak borászoknak!
Itt a lehetőség, hogy személyesen találkozz a borvilág szakértőivel!
A Winelovers Wine Awards nemzetközi borverseny második napját egy elegáns gálavacsora zárja, amelyet a vendégek a zsűritagokkal együtt fogyaszthatnak el. Ez egy egy remek lehetőség arra, hogy a borkedvelők és a borászok találkozzanak a neves szaktekintélyekkel, megvitassák a borvilág nagy kérdéseit, és üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki.
 
Június 29-én azokat várják a BRASSERIE-be, akik különleges élményekre vágynak a csúcsgasztronómia és borok világában, valamint egy exkluzív borszakmai találkozón is részt vennének. Ez az esemény a borkedvelők és gasztofanatikusok számára kihagyhatatlan, a borászok pedig újabb lehetőséget kapnak arra, hogy jövőbeni üzleti partnereikkel mélyítsék el a kapcsolatokat.
 
A  jegyár egy 3 fogásos ültetett vacsorát, 6 tételes borsort és további 30+ tétel kóstolását foglalja magában, valamint felszabadult hangulatban ismerkedési és networking lehetőséget a vacsorán résztvevő zsűritagokkal, nemzetközi buyer-ekkel és borászokkal. 
 
Időpont: 2024. június 29. 21:00-01:00
Helyszín: BRASSERIE&ATRIUM, Corinthia Budapest
 
Menüsor
Előétel: helyi lazac pisztráng házilag pácolva ecetes uborka tartárral, tejszínes és párolt tengeri spárgával
Főétel: vajas sült őzgerinc “Átrium” módra, hurka krémmel, karalábéval, vad fekete bogyóval és vörösboros jus-val
Desszert: nyári eper, krémes modenai fehér balzsamos fagylalt, ropogós eper habcsók, eper zselével
 
Alternatív Menüsor
Előétel: sóban sült arany cékla, tengeri spárgával, fekete fokhagymával, és vegán "feta sajttal"
Főétel: sült portobello gomba, fa szénen pirított póréhagymával, lila burgonyával, szójás – gomba jus-val
Desszert: nyári eper, eper zselével, tofu krémmel, és pirított zabbal
 
 
 
A borászatok két módon is részt vehetnek az eseményen:
Vacsorajegy vásárlással vendégként, amely kiváló kapcsolatépítési lehetőség,
valamint borszponzorációval, amely által az ő boruk kerülhet be a vacsorán felszolgált tételek közé, és önálló standjukon további tetszőleges számú tételt kóstoltathatnak a vacsorán résztvevőkkel.
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
Itt a lehetőség, hogy személyesen találkozz a borvilág szakértőivel!
  Rose Murray Brown Master of Wine a Winelovers Wine Awards-on
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép-kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
 
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 
 
További promóciós lehetőségek:
 
Add el a borod 10 perc alatt! 10 percben nyílik lehetőség arra, hogy a borászok bemutassák egy-egy tételüket a Winelovers Wine Awards 50 zsűritagjának. 
 
Winelovers borok az olvasás mellé