Az Irie Maffia is fellép a Rosalia-n

MTI
2014. május 07., 09:33


Programajánló - Széles borkínálattal, rozékkal, habzó borokkal, pezsgővel, színes gasztronómiai és zenei kínálattal, szakmai előadással és mustrával várja vendégeit a Rosalia rozé és pezsgő kert május 9. és 11. között a fővárosban.
Az Irie Maffia is fellép a Rosalia-n
 
Az Irie Maffia is fellép a Rosalia-n
Irie Maffia (fotó: fesztivalok.varosom.com)
Több mint ötven borász borait, kiemelten a rozékat és a hozzájuk illeszkedő ételeket, desszerteket kóstolhatják meg a vendégek az ingyenes fesztiválon a Gesztenyés kertben - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
A zenei színpadon mindhárom napon koncertek szórakoztatják a közönséget. Fellép az Irie Maffia, a MagyarVista Social Club és az iLLfon gT is.
Számos gyerekprogrammal is készülnek a szervezők. A kicsik KRESZ-parkban elektromos kisautókkal próbálhatják ki, milyen autót vezetni és közlekedni. Megtanulhatják a kenyérsütés fortélyait, kézműves foglalkozáson parafadugókból készíthetnek játékot. Koncertekkel és zenés táncbemutatóval is szórakoztatják a gyerekeket.
A teljes rozékínálatot bemutatják az éves magyar rozémustrán: a borászok személyesen kínálják boraikat. A nagyobb szakmai elmélyülésre vágyók szombaton beiratkozhatnak a Törley Pezsgő Egyetem kóstolóval egybekötött előadására is. A mustrára és az előadásra elővételes jegyek válthatók a www.rosalia.hu internetes oldalon, ahol a rendezvény részletes programja is megtalálható.
 
Winelovers borok az olvasás mellé