Beférsz még az idei utolsó bortanfolyamokra?

Borászportál
2014. november 25., 13:44


Még két tanfolyam várja az érdeklődőket decemberben a Borkollégiumban. A boriskola alapfokú és középfokú képzéseket hirdet az év utolsó hónapjára.
Beférsz még az idei utolsó bortanfolyamokra?
 
Az idén utoljára december 5-6-7-én, Budapesten megtartott alapfokú tanfolyamot azoknak ajánlják, akik most kezdik az ismerekedést a borok világával, de sokszor ezeken a kurzusokon sajátítják el az alapokat a kereskedők, borászok, vendéglátós szakemberek vagy szakírók is.
Borkóstolást könyvből nem lehet megtanulni, ezért a kurzus során összehasonlító kóstolás várja a hallgatókat. A tanfolyam során mintegy 50 féle bort kóstolnak a résztvevők.
 
December 10-11-12-13-án pedig az év utolsó középfokú tanfolyama lesz, ugyancsak a fővárosban. A tanfolyamon a borok árát, minőségét és jellegét befolyásoló tényezőkkel, a pezsgőkkel, az erősített és természetes édes borokkal, a párlatokkal és a világfajtákkal, valamint azok termőhelyeivel ismerkednek meg a hallgatók.
Természetesen ez a kurzus is elméleti előadásokra és gyakorlatra épül, több mint 70 bor szakszerű kóstolására ad lehetőséget.
Winelovers borok az olvasás mellé