Bor, Mámor…Bénye! – néhány nap, amelyet biztosan nem felejtesz el

Borászportál
2018. június 04., 07:00


Heveredj le a fűbe, sétálgass a régi épületek között, kortyolgass hűs furmintot a lugasban: várnak a nagy találkozások, éjszakába nyúló beszélgetések a borásszal a prés tövében, vagy akár egy spontán táncra perdülés a kedvenc zenekarodra - vár idén is a Bor, Mámor… Bénye!
Bor, Mámor…Bénye! – néhány nap, amelyet biztosan nem felejtesz el
Aki egyszer volt már Bor, Mámor…Bényén, az vélhetően nem utoljára tett így. Aki egyszer belekóstolt már Erdőbénye pincéinek boraiba, a táj szépségébe, abba a hangulatba, mely zenével és szellemiséggel van átitatva, vissza fog térni. Visszatér, mert néhány napra olyan élményben van része ezen a kis hegyaljai településen, amely máshol a világban is csak kevés helyen adatik meg.

Erre a néhány napra kitárulnak a pincék udvarainak kapui, különleges vibrálással telik meg a levegő. Egyedi ízvilágú borok és minőségi ételek illata és zamata csiklandozza ízlelőbimbóinkat, s persze remek zenék dallamai töltik meg a júliusi fülledt esték lehetőségét.
 
Bor, Mámor…Bénye! – néhány nap, amelyet biztosan nem felejtesz el
 
A SanzonTokaj boutique borászat idén másodszor vesz részt a Bor, Mámor…Bénye rendezvényen. A tavalyi hangulat remek volt, sokan jöttek, kóstoltak és élvezték az udvarban a jó borokat, koncerteket vagy a tematizált kóstolókat. Idén is izgalmas programokkal, ételekkel és zenékkel vár mindenkit a SanzonTokaj. Ha ez nem elég, akkor még hozzá tehetjük a barátságos hangulatot is. Ha ez még mindig kevés: lesz Syrah-simogató is! 

A SanzonTokaj és a többi erdőbényei pince mindenkit nagy szeretettel, egyedi borokkal, izgalmas gasztronómiai élménnyel és tuti zenékkel vár. Van még kérdés, hogy mit csinálsz július 5. és 8. között?

Hamarosan részletes programmal is jelentkezünk. Figyeljétek a Borászportál híreit!