Exkluzív tárlatvezetés borkóstolóval a Ludwig Múzeumban

Borászportál
2014. november 10., 16:36


Idén 10 éves a Borigo magazin, a Ludwig Múzeum pedig idén ünnepli megalapításának 25. évfordulóját. A Borigo Kultúrparty ismét különleges "kulturális-kulináris" élményt tartogat a bor és a kortárs művészet rajongóinak! 
Exkluzív tárlatvezetés borkóstolóval a Ludwig Múzeumban
 
Az exkluzív tárlatvezetés bemutatja a múzeum fordulatokban gazdag történetét, amely egyben az elmúlt negyedszázad krónikája is. A november 14-én nyíló új Gyűjteményi kiállítás a kortárs művészet sajátos, izgalmas nézőpontjából vázolja fel Magyarország és Közép-Kelet-Európa 1989 utáni történetét, elsősorban az 1989 után keletkezett műtárgyak segítségével.
Exkluzív tárlatvezetés borkóstolóval a Ludwig Múzeumban
Eperjesi Ágnes: Heti étrend (Hétfő) (1996) Rosta József © Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum
A Peter és Irene Ludwig-féle adomány alapjain mára egy több mint ötszáz kiemelkedő darabot számláló, értékes és strukturált, a poszt-szocialista térség egyéni jegyeit hordozó nemzetközi gyűjtemény épült fel. A mostani válogatásban többek között olyan fogalmakat és jelenségeket vizsgálnak, mint a globalizáció és helyi érték, szabadság és krízis, identitás és külső meghatározottság, új médiumok és régi konfliktusok – mindezt csaknem száz, frappáns és elgondolkodtató műalkotáson keresztül. 
 
A tárlatvezetést követően a Borigo igazán különleges borsorral lepi meg a látogatókat! A 2014-es évben a Borigo tesztjein legjobban szerepelt borokból több tucatnyit lehet majd megkóstolni a programon, kizárólag olyan tételeket, amelyeket a decemberben megjelenő Borigo Top 100 magazin listája is tartalmazni fog!
Exkluzív tárlatvezetés borkóstolóval a Ludwig Múzeumban
© ZÁSZLÓS Mariann / Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum Adattára
Program
  • 18.30-19.00 - Érkezés, regisztráció
  • 19.15-20.00 - Megnyitó, welcome koccintás, exkluzív tárlatvezetés a Gyűjteményi Kiállításban
  • 20.00-22.30 - Borkóstoló 
  • 21.30 - Játék: tombolasorsolás értékes nyereményekkel!
Jegyár: 4 900 Ft
Időpont: 2014. november 20, csütörtök, 19.00-22.00
Helyszín: Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, 3. emeleti kiállítótér
A Borigo Kultúrparty klubesemény belépőjegyének ára tartalmazza a tárlatvezetést és a borkóstolót. A program korlátozott létszámmal valósul meg, előzetes regisztráció és jegyfoglalás november 17-ig a demok.nora@borigo.hu címen.
Részletek és elővételes jegyvásárlás a Borigo oldalon!
A kiállításról bővebben: www.ludwigmuseum.hu
Winelovers borok az olvasás mellé