Ezeket a borokat ajánljuk a tűzijáték mellé

Borászportál
2018. augusztus 18., 09:00


A tökéletes helyszín mellett a megfelelő bor kiválasztása is sokat tehet a felejthetetlen augusztus 20-i élményedért. Borok TV-s, pokrócos, Duna-partos tűzijáték-nézéshez. 
Ezeket a borokat ajánljuk a tűzijáték mellé
Azoknak, akik a Duna-partról nézik

Mivel az utcán, ráadásul nagy tömegben ünnepelsz majd, érdemes könnyen bontható, például csavarzáras borral koccintanotok. Legyen az egy illatos fehérbor, egy friss rozé, szuper társaságot (és élményt) biztosít majd a tűzijáték alatt. 

Azoknak, akik a tévé előtt ülve nézik

Ha a saját lakásodban, a tévé előtt ülve ünnepelsz, akkor egy komolyabb vörösbort is bátran ki lehet pattintani. Itt biztonságban vagy, tuti senki nem lép majd rád és nem zavar meg a meghitt pillanatba sem. És mivel otthon vagy, akár még dekantálhatod is a bort, hisz időd is lesz rá.  
 

Azoknak, akik vidékre utaznak

Erdőbényétől Nagymaroson át Balatonboglárig számos vidéki város tervez jobbnál jobb programot az államalapítás ünnepére. Ilyenkor érdemes helyi borral koccintani, tehát ha a Balcsin ünnepelsz, akkor mondjuk egy izgalmas olaszrizlinggel. 
 

Azoknak, akik egy csendes parkból nézik

Ha te inkább a Normafánál heverednél le egy pokrócra, és onnan néznéd a tűzijátékot, arra is van borválasztós-tippünk. Ha komplett piknikfelszerelést nem is viszel magaddal a romantikus ünneplésre, egy huncut habzóbor vagy egy komolyabb pezsgő remekül illik majd az emelkedett hangulathoz. 

Azoknak, akik sétahajón vacsoráznak közben

Ide valószínűleg nem vihetsz magaddal bort, így az étterem ajánlatával kell „ beérned”. Bátran bízd magad a sommelier-re, és hagyd, hogy egyszerűen csak sodródj! Biztosan remek (bor)élmény lesz. 
Winelovers borok az olvasás mellé