Festői pincefalut ajánl a dunamenti turisztikai kiadvány

Borászportál
2014. május 12., 11:59


Huszonnyolc oldalas, igényes kiadvány jelentetett meg a Duna Összeköt Leader Egyesület 21 társult településéről. Az A4-es méretű, fotókkal gazdagon illusztrált prospektus a társult településeket mutatja be elsősorban turisztikai szempontból.
Festői pincefalut ajánl a dunamenti turisztikai kiadvány
 
Festői pincefalut ajánl a dunamenti turisztikai kiadvány
(A györkönyi pincefalu Fotó: Knap Gábor)
Tizenhárom paksi járásbeli település – tizenkét falu és Dunaföldvár – mellett nyolc Bács-Kiskun megyei község értékei sorakoznak a kiadványban, amely a térség szlogenjével egyezően az Ajándék az élethez címet viseli.
 
„A Duna Összeköt térség tiszta, hívogató természeti környezettel, olyan felfedezésre váró természeti szépségekkel büszkélkedhet, mint például Európa legnagyobb összefüggő árvalányhajmezője, vagy a kertek alatt meghúzódó, természetvédelmi területté nyilvánított láperdő, a Brinyó. Gondozott szőlőültetvények, hagyományos pincesorok hívogatják a vendéget.” – olvasható a prospektusban, amely 2500 példányban készült el.

A kiadvány iránytűt jelent a térségbe látogatók számára, hiszen szállás- és vendéglátóhelyek, kézművesek, alkotók, helyi termelők  elérhetőségeit is tartalmazza. Az egyesület annak érdekében, hogy a Duna Összeköt térség településeit ismertebbé tegye, komplex marketing programot valósít meg, amely egyebek között egységes arculat kialakítását is magába foglalja.
Winelovers borok az olvasás mellé