Günzer borok - Tóth Vera kedvencei?

(X)
2013. június 10., 14:57


Pincelátogatás - Günzer Tamás az első szőlőültetvényét édesapjától kapta a diplomaosztójára. Kezdetben ez a 0,3 ha, mára 45 ha termőterületen gazdálkodik pincészete. Tavasszal Tóth Vera, az első Megasztár győztese is ellátogatott a Günzer Pincébe, hogy megkóstolja az ott készülő borokat.
Günzer borok - Tóth Vera kedvencei?
 
Günzer borok - Tóth Vera kedvencei?


Áprilisban Tóth Vera Villányban járt Günzer Tamás Pincészeténél, ahol bejárták a szőlőültetvényeket, megnézték az új borászati üzemet. A legújabb borokat kóstolták a Pincészet barrique hordós érlelőjében. A napot közös vacsorával zárták a történelmi pincesoron lévő vendéglátó pincében. Kemencés ételek mellé a friss primőr borokat kóstolva beszélgettek életútjukról. Vera a bor szeretettét gyerekkorával hozta magával, - ahogy Tamás is - nagyapjának a mai napig is van szőlőterülete a Szent György-hegyen, ahol saját borok készülnek és amiket szívesen kóstol.

Günzer borok - Tóth Vera kedvencei?


A Vince magazin májusi számában található cikkben így írnak róluk:

"A Megasztár tehetségkutató verseny első győztese és a villányi Günzer Tamás életútjában számos hasomlóságot találunk, talán ezért is sikerült olyan jó hangulatúra a pincelátogatás." A képek magukról beszélnek.

Günzer Tamás Pincészete - Villány