Jön magyarország legnagyobb úszó borfesztiválja!

Borászportál
2014. augusztus 11., 15:29


20 borászat különleges boraival, romantikus hajózás a naplementében a budapesti Dunán, sztárfellépők, nyereményjátékok, várják azokat, akik augusztus 23-án a Borkompra felszállnak.
Jön magyarország legnagyobb úszó borfesztiválja!
 
Jön magyarország legnagyobb úszó borfesztiválja!
Az elmúlt években egyre nagyobb sikerrel megtartott Borkomp Fesztivál idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és kínál felejthetetlen nyári programot!
Több mint 20 borászat egyedülálló borait ismerheted meg, a kisebb kézműves magyar borászatok borkülönlegességei mellett a nagy nevek is képviseltetik magukat. (pl. Bock Pince, Thummerer Pince, Takler Pince, Laposa Pincészet).
Az összes kiállító borászatot megtalálod a borkomp oldalán!
 
Ha nem lenne elég a legjobb borászatok és borok felvonultatása, a szervezők a pálinkákat kedvelőkre is gondoltak.
A résztvevők megízlelhetik a hungarikumokat, betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés rejtelmeibe. De nem hagyhatjuk ki a sorból a méltán egyre kedveltebb gyümölcsborokat sem: a rendezvényen megízlelheted a legkedveltebb magyar gyümölcsborokat a Borterasz.hu jóvoltából!
A Borkomp nem csak a borok szerelmesei számára készült, hanem a fesztiválok hangulatát kedvelő, élőzene rajongó közönségnek is. A fellépőket úgy válogatták össze, hogy az aktuális magyar zenei élet legjelentősebb szereplői is helyet kapjanak. Szabó Mariann - Samu Krisztina Mazsi és az M'n'M zenekar, valamint Magyarország legnépszerűbb énekesei Heincz Gábor "Biga" és Molnár Ferenc "Caramel" biztosítják, hogy jól érezd magad!
Három fedélzeten, különleges enteriőrben, kiváló program, mámorító borokkal és Budapest hangulatos esti fényeivel: fölülmúlhatatlan élménnyel lesz gazdagabb, aki elmegy a 4. Borkomp fesztiválra. Csodás kilátásban gyönyörködve, a legízletesebb borokat kortyolgatva, fantasztikus társaságban, jó zenét hallgatva, mindezt utolérhetetlenül kedvező áron: ez a Borkomp receptje!
A hajóra lépéskor egy pohár welcome bor köszönt, majd egy tájékoztató füzetből szemezgethetsz a kiállító pincészetek közül és egy hajótérképet is kapsz, amelyen megtalálod majd a borászatok elhelyezkedését. Érdemes kitöltened a Bortotót is, amivel akár 20.000 forint értékű borcsomagot is nyerhetsz.

Csodálatos panoráma, bor, mámor, romantika... és buli hajnalig!
Időpont: 2014.augusztus 23. 16 óra (10 órás program)
Helyszín: Európa Rendezvény- és Konferenciahajó
Indulási helyszín: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér (Budai rakpart, Batthyány tér szomszédságában)
Jegyárak: 4990 Ft
Winelovers borok az olvasás mellé