A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Több mint bor és szóda: életfilozófia - Fröccskisokos kezdőknek és haladóknak
Elindult a nevezés a 2025-ös Winelovers Wine Awardsra - Idén már 12 kategóriában küldhetik be tételeiket a borászatok
"A sikerhez vezető út hosszú, de ha valaki elhivatott, a türelem és a kitartás meghozza a gyümölcsét"
“Minél többet tanulsz róla, annál jobban szereted”
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló