A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
Alkoholmentesített bor: nem szőlőlé
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
"A szőlő olyan, mint az ember: sok mindent kibír"
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló