A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Válasszunk bort könnyedén!
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
Pezsgővel a nyárban – három stílus, három nemzetközi nap, egy közös élmény
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Hajóra fel, borimádók! Július 24-én újra vízre száll a Winelovers borhajó
Kilépés a komfortzónából: organikus és bio borok hétvégéje Kismartonban
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló