A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Miért éppen bor kerül az úrvacsorán a kehelybe?
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
Pezsgő nyáresti élmény a Dunán - 10 stand, amit mindenképp látogass meg a River Night-on!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló