A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
"Már most a következő Winelovers 100-at várom"
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
Több mint borverseny: üzleti kapcsolatok és piacépítés a 2025-ös Winelovers Wine Awards keretében
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló