A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Miért éppen bor kerül az úrvacsorán a kehelybe?
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
Egy nevezés – számtalan lehetőség! Miért éri meg nevezni a Winelovers Wine Awards-ra?
Tippek a tökéletes felszolgálási hőmérséklethez - Ezen a hőfokon hozza legjobb formáját a kedvenc borod!
“Ha minden így marad, ahogy most van, ez a betegség végig fog söpörni a magyar borvidékeken, mint a filoxéra”
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló