A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
    Elfogadás
    
  

Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
	
Így írj borkóstolási jegyzetet!
	
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
	
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
	
Ezeket a borokat bontsd ki a húsvéti ételek mellé!
Bock Valérral jártuk körbe a nyáreleji tennivalókat a szőlőben és a pincében
“A kékfrankos egy óriási kincs, mert hihetetlenül sokoldalú”
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló