Minden napra egy pezsgő: Orosz Gyula Etyek-Budai Ősz Pezsgő

Borászportál
2018. június 16., 08:00


A nyár beköszöntével egyre inkább vágyakozunk az izgalmas és jéghidegre hűtött pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a 2018-as Pezsgő Június legmenőbb magyar tételeivel!
Minden napra egy pezsgő: Orosz Gyula Etyek-Budai Ősz Pezsgő
Orosz Gyula Etyek-Budai Ősz Pezsgő
 
Arany színű pezsgő, parfümös, késői szüretre hajazó jegyekkel, ami később a kortyokban is visszaköszön. Nagyon telt és komplex tétel, almás-barackos kortyokkal, visszafogott buborékokkal és szép szerkezettel. 
 
 
"Családunk közel négy hektár szőlőterületen gazdálkodik, mely ültetvények az Etyek-Budai borvidék területéhez tartoznak. Pincénk, illetve présházunk Etyeken található, a családi házunk szomszédságában. A rendszerváltás óta működő cégünk folyamatosan bővül, s mára már elmondhatjuk, hogy minden olyan berendezéssel és géppel rendelkezünk, ami a minőségi bor termeléséhez elengedhetetlenül szükséges. A pincészet borászai Orosz Gyula és fia, ifj. Orosz Gyula, ők ketten végzik a cég szőlészeti és borászati munkálatainak döntő részét. A családi jelleg és a közös munka hagyományának megőrzése mindkettejük számára fontos feladat."
 
Előző napi pezsgőajánlónkat IDE kattintva meg is nézheted. 
Winelovers borok az olvasás mellé