Nagy Champagne Kvíz - 5. nap

Tábor István
2019. április 26., 09:23


A mai napon véget és a Winelovers Champagne Hétre összeállított 5 részes champagne kvízünk. Már csak egy utolsó próba, igaz a legnehezebb, vár rád, és aztán elkortyolhatod a jól megérdemelt pezsgődet. Reméljük, tetszett.
Nagy Champagne Kvíz - 5. nap
Tesztelt vagy frissítsd fel tudásod, nézz utána azoknak a kérdéseknek, amikre nem tudtad elsőre a választ. Persze ha módodban áll, ne csak a tesztet töltögesd, hanem tölts ki közben magadnak egy-egy pohár champagne-t is minden nap így kösd össze az elméleti tudást a gyakorlati megismeréssel. Cheers!

 
Április 22-28 között minden a champagne körül forog a Winelovers és Borkollégium csapatánál. A két vadonatúj, szuper-prémium Winelovers kóstoló (Champagne kóstoló és Vintage Champagne Dinner) mellett kedvezményes champagne-vásárlási lehetőség biztosít a webshopban, míg a Borkollégium vadonatúj, 8 alkalmas Champagne Master tanfolyamára is kedvezőbb árakon iratkozhatnak be az érdeklődők. Keresd fel a Borkollégium idevágó weboldalát és jelentkezz a téged érdeklő órákra. Amennyiben mindre eljössz, ősszel vizsgázhatsz, és ha sikerrel veszed az akadályokat Champagne Master oklevelet kapsz.
 

 
Winelovers borok az olvasás mellé