Segíts kiválasztani a Winelovers közösség első saját márkás borát!

(X)
2021. december 03., 08:07


A Winelovers márka 2022-től új borsorozattal jelenik meg: a Winelovers Selection sorozat első tétele egy Sauvignon Blanc fajtabor lesz. A bort a Winelovers közösség tagjai, azaz Te választhatod ki egy többfordulós vakkóstoló során!
Segíts kiválasztani a Winelovers közösség első saját márkás borát!
Miért érdemes részt venned a vakkóstolón?
 
  1. Mert tanulhatsz: a Borkollégium elismert oktatói és a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor zsűritagjai biztosítják az esemény szakmaiságát, így a szakma krémjétől ismerheted meg, hogyan zajlik egy borbírálat, miként pontozzák a borokat, betekintést nyerhetsz a sokszor misztikum övezte borversenyek különleges világába. Megtudod mi az a BLIC (Balance-Length-Intensity-Complexity) rendszer, amely segít eligazodni a további kóstolásaid során is. A kiválasztás végére igazi bennfentessé válhatsz!
  2. Mert a hazai sauvignon blanc stílusok profi ismerője leszel: a vakkóstolón ugyanis különböző pincészetek hazai tételeit kóstolhatod meg. Ezt a fajtát imádják az egész világon, hiszen kirobbanóan friss és gyümölcsös aromavilága könnyen felismerhető és ellenállhatatlan.
  3. Mert közösségi élményben lesz részed: akár barátokkal jössz, akár egyedül érkezel, a borok szeretete garantáltan összekapcsol a többiekkel, a közös borkóstolás során új barátokat szerezhetsz, kapcsolatokat építhetsz.
  4. És mert elsők között jegyezhetsz elő arra a borra, amelynek a teljes kiválasztási folyamatában részt vettél!
 
Segíts kiválasztani a Winelovers közösség első saját márkás borát!
 
Különböző részvételi lehetőségek közül választhatsz:
 
A Winelovers Ambassador jegy a részvételi lehetőségen túl biztosít 6 palack Winelovers Selection Sauvignon Blanc bort, amit díszdobozban szállítunk házhoz a kiválasztási folyamat lezárása után. A Winelovers Ambassador jegy megvásárlói közül sorsoljuk ki azt az 5 főt, akik 2022 júniusában részt vehetnek a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor borversenyen, ahol együtt bírálhatnak a neves hazai és nemzetközi borszakértőkkelA Winelovers Ambassador jegy ára: 12 000 Ft.
A Winelovers Fan jeggyel biztosítjuk a helyed egy alkalommal a kiválasztási folyamatban, valamint ez a jegy 3 palack Selection Sauvignon Blanc borra szóló előjegyzést is tartalmaz, amit az április 1-i megjelenést követően szállítunk házhoz díjmentesen. A Winelovers Fan jegy ára: 6000 Ft.
A díjmentes Winelovers Friend jeggyel részvételi szándékodat fejezheted ki, a vakkóstoló sorozaton résztvevő borok számának függvényében a fennmaradó helyek betöltésére jogosít, a részvételi jog sorsolással kerül meghatározásra.
 
Kóstolási időpontok (a kóstolandó borok számának függvényében bővülhet):
 
február 15. 17:30-21:30
február 16. 17:30-21:30
február 17. 17:30-21:30
február 22. 17:30-21:30
február 23. 17:30-21:30
március 2. 17:30-21:30
 
A kóstolók helyszíne: Borkollégium, Budapest
 
 
Segíts kiválasztani a Winelovers közösség első saját márkás borát!
 
Winelovers borok az olvasás mellé