Szuperizgalmas kóstolók várnak rád az ősszel!

Borászportál
2015. szeptember 29., 06:59


Beköszöntött az ősz, és a szabadtéri boros programokat felváltják a zárt fesztiválok, kóstolók. Így a hangulat változik ugyan, de a kóstolható borok ezúttal is önmagukért beszélnek!
Szuperizgalmas kóstolók várnak rád az ősszel!
Fotó: Graselly Balázs
Ott van rögtön október 10-én az Olaszrizling Október Nagy Olaszrizling Kóstoló, ahol hazánk egyik legjelentősebb fajtája, a legnagyobb területen termesztett fehér szőlő kerül a középpontba. A Sofitel Budapestben több mint 70 kiállító kb. 150 bora lesz kóstolható.

Október 15-én végre újra megnyitja a kapuit a Zwack Múzeum, ahol sor kerül az őszi Zwack Open kóstolóra. A rendezvényre természetesen a borokkal együtt érkezik többek között Gere Attila és Gere Andrea Villányból, Domokos Attila, a Dobogó Pincészettől, Tokajból, Trombitás Tamás a Balaton-felvidékről, és Csetvei Krisztina Mórról!

A Terra Hungarica novemberben ismét megszervezi a Mitiszol Fesztivált, ahol 11 borvidék közel 30 borászatából 100 bor mellett több itallal és étellel is találkozhatnak majd azok, akik jegyet váltanak.

November 21-én pedig nagy borok költöznek a Corinthiába, hiszen másodszor lesz már Bordó Blend Nagy Bordói Kóstoló, ahol előkerülnek a klasszikus bordeaux-i szőlőfajták, a cabernet sauvignon, a cabernet franc, és a merlot.
Winelovers borok az olvasás mellé