Újabb esély a borászoknak: átfogó visszajelzés a borokról nemzetközi szakértőktől


2024. május 09., 19:35


Egy versenyen elindulni mindig bátorságot igényel, hiszen az eredmény nagy publicitást kap, mégis megéri, mert visszajelzést kapni egyet jelent a fejlődéssel. Egy borász számára is létfontosságú a megmérettetés, tudnia kell, hol helyezkedik el a saját bora a hazai és nemzetközi palettán. A Winelovers Wine Awards nemcsak magával a három napos borversennyel, hanem számos mellékeseményével is ezt a folyamatot segíti. 
Újabb esély a borászoknak: átfogó visszajelzés a borokról nemzetközi szakértőktől
A Kóstolj a szakértővel programban való részvétel arra ad lehetőséget, hogy egy zártkörű rendezvényen a nemzetközi verseny első napján egy világhírű borszakértő a résztvevő borászok jelenlétében kóstolja végig a pincészetek három-három kiválasztott tételét, és mondja el személyes véleményét a borokról. Emellett a kóstolás után természetesen egy kötetlen beszélgetésre is sor kerül.
 
Idén pezsgő kategóriában Essi Avellan Master of Wine, a Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC) zsűritagja lesz jelen és véleményezi a programban résztvevő tételeket.
 
Miért érdemes élni a lehetőséggel?
 
  • Közvetlen és átfogó szakmai visszajelzést kapsz egy nemzetközi szaktekintélytől, az adott kategória legmeghatározóbb véleményvezérétől.
  • Lehetőséged van személyes beszélgetésre, kérdezésre.
  • A vélemény segíthet a borok pozícionálásában, értékesítésében, a szőlészeti és borászati munka finomhangolásában.
  • Adott kategórián belül akár 3 különböző stílusú tétel bemutatására és visszajelzések gyűjtésére nyílik lehetőséged.
 
Mikor? Június 28.
Hol? Corinthia Budapest
 
Újabb esély a borászoknak: átfogó visszajelzés a borokról nemzetközi szakértőktől
Essi Avelan az összes eddigi Winelovers Wine Awards-on zsűrizett
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép-kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
 
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 
 
További promóciós lehetőségek:
 
Add el a borod 10 perc alatt! 10 percben nyílik lehetőség arra, hogy a borászok bemutassák egy-egy tételüket a Winelovers Wine Awards 50 zsűritagjának. 
 
Gálavacsora a Winelovers Wine Awards zsűritagjaival nemcsak borászoknak!
 


 
Winelovers borok az olvasás mellé