Utazz Bordeaux-ba, a VINEXPÓra!

Borászportál
2013. április 02., 13:13


Bor-szakkiállítás - Mint minden második évben, idén is megrendezésre kerül a bor és szeszesitalok legjelentősebb szakkiállítása, a VINEXPO, 2013. június 16 – 20. között a Bordeaux Le Lac kiállítási parkban, ahol 47 ország több mint 2400 termelőjével találkozhat, egy helyen és egy időben.
Utazz Bordeaux-ba, a VINEXPÓra!
 
Utazz Bordeaux-ba, a VINEXPÓra!
Fotó: Vinexpo Facebook
A kiállítók között neves magyar termelők is megtalálhatók, de a hagyományos bortermelő országokon kívül idén Mexikó is nemzeti standon mutatja be szeszesitalait.
Idén is lehetőségük lesz részt venni az érdeklődőknek kísérő rendezvényeken. Kóstolók, kerekasztal-beszélgetések és konferenciák színesítik a VINEXPO programját. A kóstolók kiemelt helyen szerepelnek az idei kiállításon is, már második alkalommal „Tastings by Vinexpo” cégér alatt.
Az alábbi címen minden hasznos és gyakorlati felvilágosítást megtalál a kiállítással kapcsolatban, a kiállítók listájától a kiállítási terület áttekintő térképéig: www.vinexpo.com
 
A szakma képviselői, ingyenes belépőkért/kódokért keresse a kiállítás magyarországi képviseletét. A kóddal az interneten regisztrálhat, így megkapja névre szóló ingyenes e-belépőjét. (Helyszíni regisztráció esetén, és/vagy meghívó nélkül a belépő ára 40 €.)
Tekintettel a nagy érdeklődésre, érdemes minél előbb szállást és repülőjegyet foglalni.
További felvilágosítás és meghívók:
Villepinte Kft. PROMOSALONS Képviselet
Györki Ágnes
Tel.: 30/9 345 350
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé