Vigyázz a terítőre - használj Dropstopot

(X)
2012. július 02., 16:46


Boros kiegészítő - Kiváló ajándék a borkedvelők számára, de egyben hasznos kellék is a DropStop, vagyis cseppőr, amely immár egyetlen borfogyasztó háztartásából sem hiányozhat. A DropStop védi a poharat, az abroszt vagy épp a ruhánkat a véletlenül mellé csöppenő nedűtől, miközben pincészetek, éttermek, vagy borszaküzletek számára kiváló reklámhordozó.
Vigyázz a terítőre - használj Dropstopot
 
A borkedvelők számára egészen biztosan nem kell már bemutatni a DropStopot. Egy, a borospalack szájába helyezhető cseppőrről van szó, ami védi a poharat, az abroszt vagy épp a ruhánkat a véletlenül mellé csöppenő bortól.
 
A cseppőr igen praktikus, aki egyszer kipróbálta, az biztosan nélkülözhetetlennek találja, mindemellett kiváló ajándék is, hiszen a széles csomagolási és kiegészítői választék közül mindenki megtalálja a számára legalkalmasabbat. A termékek kaphatóak üdvözlőkártyával, MiniDisc dobozban, borosüveg nyakára tehető borgallérral, bordugóval és sok-sok más kiszerelésben.
Vigyázz a terítőre - használj Dropstopot
 
A DropStop jellegéből adódóan nem csak a hétköznapokban alkalmazható, hiszen kiváló reklámhordozó, így remekül használható promóciós célokra. Az eredeti cseppőr gyártója, a DropStop speciális technikával dolgozik, így biztosítja az egyedülálló színeket és minőséget. A termék így hosszú időre „vigyáz” a terítőre és a pohárra egyaránt.
Vigyázz a terítőre - használj Dropstopot
 
Használata nagyon egyszerű! Elég csak összetekerni, és a palack szájába helyezni úgy, hogy félig kilátszódjon. Ezután már lehet is tölteni, méghozzá úgy, hogy nem kell attól tartani, hogy a bor lecsöppen. Használat után a cseppőrt egyszerűen el lehet mosni meleg folyóvízzel, majd megszárítani, így készen is ál a következő használatra.
Vigyázz a terítőre - használj Dropstopot
 

A DropStopokról minden információ megtalálható a www.dropstop.hu oldalon.

Winelovers borok az olvasás mellé