Winelovers borok az eMag-on

(X)
2021. október 19., 10:20


A Winelovers webshop több mint ezerféle terméke már elérhető az eMAG Marketplace-en, a Winelovers által forgalmazott borok így szélesebb fogyasztói rétegek számára is elérhetővé válnak.
Winelovers borok az eMag-on
A 2017-ben, hiánypótló szereplőként induló Winelovers webshop fókuszában a borok és boros kiegészítők értékesítése áll. A kínálat mind a pincészetek számában, mind pedig a hazai és külföldi tételek számában is folyamatosan bővül, évről évre jobban kedvelik a vásárlók, a webshop 4 év alatt online értékesítésben meghatározó szereplővé vált. A pandémia alatt különösen megnőtt az online vásárlások száma, a webshop pedig hazai és külföldi borok széles kínálatával várta a fogyasztókat. Jelenleg a webshopban 2500 bor található meg, 220 magyar és 200 külföldi pincészettől, az Emag platformján pedig 1500 tétellel indultak el, és folyamatosan bővítik a szortimentet.
 
A legnépszerűbb tételek tükrözik a borok iránti igény szezonális változásait. Tavasszal és nyáron a könnyed, reduktív tételek, fehér és rosé borok a legnépszerűbbek, míg az őszi és téli hónapokban a robosztusabb, érlelt vörös és fehérborok a kelendőbbek. Az édes borok és pezsgők pedig az ünnepi asztalok fontos szereplői.
 
A Winelovers webshopban az elmúlt másfél évben különösen sokat nőtt a Tokaji és Villányi borvidékekről származó borok forgalma. Az aszúk, a magyar cabernet franc-ok és a dűlős száraz fehérborok iránti rendkívül nagy kereslet is mutatja, hogy egy fizetőképesebb és edukáltabb fogyasztói réteget is elérnek.
 
A Winelovers a magyarországi borpiac megkerülhetetlen szereplője, amely kezdetben borkóstolókkal és boros rendezvényekkel csábította a borrajongókat. A márkához tartozó Borkollégiumban borszakértői és gasztronómiai képzések folynak alaptól egészen a felsőfokig, a Winelovers webshop pedig a borok és boros kiegészítők értékesítését végzi. A Winelovers 100 – 100 legjobb magyar bor magazin összeállítása és az azt követő nyertes borok kóstolója is a Winelovers szervezésében történik, a Borászportál, a Vinoport portálok és a Winelovers blog cikkei nagyszámú olvasótáborral rendelkeznek.
 
A Winelovers ernyőmárka alá tartozó márkák nagy hatékonysággal támogatják egymást. A Winelovers rendezvényeken a borok egy-egy tematika mentén megkóstolhatók - a Bordói November például elhozza a látogatóknak a legszebb hazai bordói házasításokat. Aki tanulni kíván a borokról, az a Borkollégiumban akár nemzetközi akkreditált WSET kurzuson is részt vehet. A Winelovers 100 magazin alapjául szolgáló borértékelés a borászok számára mára presztízs kérdéssé vált: bekerülni a legjobb 100-ba és a palackra ragasztani a “100 legjobb magyar bor díjazott” matricát, büszkeséggel tölti el őket.
 
A Winelovers webshop célja, hogy minél több magyar borfogyasztó otthonába szállítsanak bort, új értékesítési csatornákat nyissanak, és szolgáltatásaikkal, törzsvásárlói programukkal kiterjesszék a Winelovers vásárlói élményt. Hosszú távon külföldi piacok meghódítását tervezik a hazai borokkal. 
 
Hogy miért érdemes online borvásárláshoz a Winelovers webshopot választani?
  1. mert sokféle borstílus közütt válogathatsz, és egy helyen megveheted a nagypapa születésnapjára az ünnepi aszút, a hétvégi buli alapkészletét és a merengős baráti beszélgetések súlyosabb tételeit
  2. mert hamar törzsvásárló lehetsz, elég egyszer 15 000 forintért vásárolnod, és már élvezheted is az előnyöket: kartonárakon vásárolhatsz, és akár 5 és 10 százalékos kedvezményeket is kaphatsz
  3. mert 30 ezer forintos vásárlás felett garantált ajándékokat kapsz
  4. mert 100% törés- és dugógaranciát vállalunk 30 napig a megrendelt borokra
  5. mert 20 000 forint felett ingyenes a házhozszállítás, 10 000 forint felett a Pick Pack pontra történő szállítás és külföldre is elvisszük a csomagot
  6. mert a megrendelt palackokat speciális csomagolással védjük a külső behatásoktól
  7. mert 1500 forintos kupont kapsz, ha feliratkozol a webshop hírlevelére