Csodás titkok, ritka kincsek rejtőznek a Holdvölgynél a felszín alattHa valaki csak a címkékről, a Hold and Hollo sorozatról vagy a modern feldolgozó fotóiról ismeri a Holdvölgy birtokot, nagyon meg fog lepődni, ha ellátogat hozzájuk Mádra. Hab a tortán, hogy a pincelátogatásuk felér egy kalandtúrával. 2018. decemberében indult tokaji Kerülőutak sorozatom befejező része következik.
Zsirai Kata: Egyre jobban beleásom magam a dűlőszelekciókbaLegutóbb bő egy évvel ezelőtt jártunk a Kerülőutak sorozatunk keretében a Zsirai Pincészetnél. Persze egy olyan borászatnál, amely három borvidék mintegy tucatnyi dűlőjében dolgozik, mindig történik valami. Azóta például kaptak sok elismerést és megvetették lábukat Magyarország sokak szerint legjobb területén.
Barta Pince: Az Öreg Király dűlőn túli titkokA mádi Barta Pincéről legelőször valószínűleg mindenkinek a legendás és különleges adottságú Öreg Király dűlő jut eszébe. Mostani Kerülőutas kirándulásomon a borászatnál szándékosan a többi kincset próbáltam felfedezni. Jelentem, akad belőle bőven.
Intim téli túra TokajbanPár interjúnak indult, ám részben a hó, részben pedig a borászok és borászatok rendkívüli vendégszeretete miatt különösen emlékezetesre sikerült a Kerülőutak sorozatunk legújabb része.
Ebből a boros karácsonyi ajándékból 18 van az egész világon, de az egyik a tiéd lehetVilágpremier! Egyedülálló díszdobozos borválogatás jelent meg a tokaji Szepsy Pincészet és a Winelovers közreműködésében. Csak itt csak most!
Felvásárolt szőlőből is készülhet csúcsbor: íme a Szent Tamás 7 éveHol tart a mádi Szent Tamás borászat egy évtizeddel az indulása után? Portfólió-kóstolón jártunk, hogy neked már könnyebb legyen választanod a boraik közül.
Minden napra egy pezsgő: Barta Furmint Brut Pezsgő 2010A nyár beköszöntével egyre inkább vágyakozunk az izgalmas és jéghidegre hűtött pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a 2018-as Pezsgő Június legmenőbb magyar tételeivel!
„Ez a legmagasabb koncentrációjú bor, ami a Szepsy Pincészetnél valaha készült”Kereskedelmi forgalomban nem kapható aszú mellett a legendás 2000-es Szepsy Úrágya Furmint „dédunokáját” is megkóstolhatják azok, akik beülnek a Winelovers Tokaji Március Nagykóstolón ifjabb Szepsy István mesterkurzusára. A borásszal készített interjúból kiderül, milyen élményre számíthatnak az érdeklődők. Azt is elmeséli, miért különös jelentőségű az általa vezetett Szent Tamás borászat két 2014-es furmintja, amikkel a rendezvényen szintén megismerkedhetnek a vendégek.
Telik a pince, ha fénylik Vince!Igyunk sok bort Vincére... vallják a mádi borászok is, hiszen a Mádi Kör szervezésében az elmúlt hétvégén (január 20-21.) kétnapos Borünnep várta az érdeklődő borkedvelőket Tokaj-Hegyaljára.