Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

A szekszárdi Fekete Borpince már májusban több programmal is várja a vendégeket

A szekszárdi Fekete Borpince már májusban több programmal is várja a vendégeketTágas terek, remek kilátás, üde 2020-as borok és lelkes házigazda – ezekkel biztosan találkozhat, aki az újranyitás után ellátogat Szekszárdra a Fekete Borpincéhez. Fekete Mihály Endre tulajdonossal beszélgettünk az előttünk álló tavaszi és nyári időszak terveiről.

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az öröksláger

Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az örökslágerKülönleges de mégis tradicionális karácsonyi étel-bor párosításokat bemutató sorozatunk befejező részében minden földi jóval telepakolunk egy levest és kínálunk hozzá egy a nevéhez méltóan szűnni nem akaró élményt nyujtó vörösbort. Kellemes ünnepeket!

Felejthetetlen karácsonyi menük #16: egy fura madár az asztalon

Felejthetetlen karácsonyi menük #16: egy fura madár az asztalonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Most kiderül, milyen bor illik a strucchoz!

Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernet

Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernetNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Jöjjön most egy "magyarosan" megbolondított osztrák édesség és egy csodás szekszárdi bor.

Felejthetetlen karácsonyi menük #5: vadpörkölt kicsit másképp és cabernet sauvignon

Felejthetetlen karácsonyi menük #5: vadpörkölt kicsit másképp és cabernet sauvignonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Következzen most egy hamisítatlan karácsonyi fűszerezésű pörkölt és hozzá egy szekszárdi prémium vörösbor!

Felejthetetlen karácsonyi menük #3: csirkemellpástétom rozéval és rozéval

Felejthetetlen karácsonyi menük #3: csirkemellpástétom rozéval és rozévalNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. A mai menü: fenséges csirkemellpástétom, bele és hozzá szekszárdi rozé.

Felejthetetlen karácsonyi menük #2: Gordon Ramsay + Görögszó

Felejthetetlen karácsonyi menük #2: Gordon Ramsay + GörögszóNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ma Gordon Ramsay és egy szekszárdi bor verhetetlen párosával ismerkedhetsz meg!

Felejthetetlen karácsonyi menük #1: olasz bárány + toszkán bor Szekszárdról

Felejthetetlen karácsonyi menük #1: olasz bárány + toszkán bor SzekszárdrólNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Az első rész két főszereplője egy olaszos bárányborda és egy "toszkán" bor Szekszárdról.

Minden napra egy bor: Mikóczi Pincészet Cabernet Sauvignon 2011

Minden napra egy bor: Mikóczi Pincészet Cabernet Sauvignon 2011Idén elmarad a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója, otthon sem kell azonban csúcs vörösbor nélkül maradnod. Lássuk, mit tud a szekszárdi Mikóczi Pincészet 2011-es cabernet sauvignonja 2020-ban! 
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
07. 28.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
Fröccs
június 13.
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
június 02.
Érezd+ a rosét!
Érezd+ a rosét!
május 26.
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
május 12.
Kivételes siker állít emléket a kivételes magyar borásznak, Thummerer Vilmosnak
április 28.
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
április 25.
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
március 10.
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás