A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Rövidhír - A Halászbástya Étterem Harmath Csaba bor- és gasztronómiai tanácsadót kérte fel az étterem szakmai irányítására, fejlesztésére.

Miért éppen bor kerül az úrvacsorán a kehelybe?
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
Hollywood palackba zárva
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
Koccintsunk rá! – Legyen a Magyar Pezsgő Napja június 1.!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló