A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Rövidhír - A Halászbástya Étterem Harmath Csaba bor- és gasztronómiai tanácsadót kérte fel az étterem szakmai irányítására, fejlesztésére.

Forralt boron innen és túl – Az ördög itala a bögrében
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
Ha szereted a pezsgőt, ezeket a stílusokat ismerned kell!
"Sirasd" a nyarat ezekkel a zenékkel!- 10 sláger és bor páros, ami jól szól együtt
Téli frissítő különlegességek: pezsgőkoktélok szilveszterre
"A sikerhez vezető út hosszú, de ha valaki elhivatott, a türelem és a kitartás meghozza a gyümölcsét"