A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

|
Good Food közreműködés
A Kossuth Kiadó gondozásában, a BBC GoodFood magazin szoros együttműködésével és ajánlásával készült új könyv 70 receptet tartalmaz, melyek törzsét az eredeti, 1937-es szakácskönyv ma is helytálló, csak a legminimálisabban aktualizált receptúrái adják. Az előszót az étteremhez sok szálon kötődő Habsburg György írta, a könyv oldalain bemutatásra kerül a Gundel története, és elismerései, az étteremben megfordult híres vendégek sora, az executive chef és a vezető sommelier portréja.
Forrás itt
|
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
"Meg kell ismerni a saját borainkat, kóstolni, és reálisan látni a piaci lehetőségeket"
A Borászportál is elkötelezett a tudatos és mértékletes borfogyasztás mellett
Ízelítő Olaszországból: Franciacorta és piemonti borok a Winelovers X-en
Zene, bor, nyár: A Varga Pince a nyári hónapokban koncertsorozattal és korlátlan borfogyasztással vár (X)
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló