Megújult a TV Paprika Magazin

Borászportál
2014. március 26., 16:13


Magazin - Március 26-án, szerdán a Centrál Kávéházban mutatták be a sajtó képviselőinek a megújult TV Paprika Magazin áprilisi számát, amely mostantól a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg. A hajtás után a pénteken megjelenő lap borítóját is megmutatjuk!
Megújult a TV Paprika Magazin
 
A bemutatón Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója elmondta: a kiadó az elmúlt két évben jelentős gasztro divizíót hozott létre és a BBC GoodFood magazin után most már a megújult TV Paprika Magazinnak is a kiadójává vált, valamint egy különleges gasztro-könyv sorozatot jelentet meg, amely könyv és tányéralátét is egyben.
Megújult a TV Paprika Magazin
Nimilla Ági főszerkesztő a magazin szakértő szerzőivel
Málnay Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója, mint a magazin alapítója megszólalásában kiemelte: „A TV Paprika különleges, erős márkánk. Mi azt véljük, hogy a televízió mellett a brand a különböző márkakiterjesztések révén még komplexebb élményt képes adni, hiszen többet tudunk nyújtani a márkából. A televíziós csatornát mobilalkalmazás, informatív weboldal és mától megújult nyomtatott magazin egészíti ki. Így szeretnénk extra értéket adni nézőinknek, olvasóinknak, felhasználóinknak. A megújuló TV Paprika magazint izgatottan várjuk, lelkesen vettünk részt az előkészületekben, az első lapszámtól szoros tartalmi szinergiára törekszünk a TV Paprika csatorna és a magazin között. Egy konkrét példát említve, a „James Martin – Amerika legjobb süteményei” című sorozat premierjéhez kapcsolódva a műsorban lévő sütemények fotója és legjobb receptjei is exkluzívan jelennek meg a magazinban.”
 
Nimila Ági, a magazin főszerkesztője bejelentette:  minden hónap utolsó péntekén, 92 oldalon megjelenő lapban rengeteg gyorsan, egyszerűen elkészíthető étel receptjét és okos tippeket találhatnak az olvasók, amelyek megkönnyíthetik a mindennapi rutinfőzést.
Megújult a TV Paprika Magazin
Az okos nők konyhája szlogennel induló, megújult TV Paprika Magazin első száma kedvezményes áron, 295 Ft-ért március 28-tól kapható az újságárusoknál.
Winelovers borok az olvasás mellé