A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Alkoholmentesített bor: nem szőlőlé
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
Ne hagyd veszni az őszi hétvégéket! Négy boros kiruccanás a hűvösebb napokra
Pezsgővel a nyárban – három stílus, három nemzetközi nap, egy közös élmény
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló