5. VinCE Budapest Wine Show: örülhetnek a pezsgő fanok

Borászportál
2014. január 16., 14:25


VinCE 2014 - A szervezők közzétették az 5. VinCE Budapest Wine Show részletes programját. Az idei felhozatal különösen kedves lesz a pezsgők szerelmeseinek, ugyanis lesz három champagne kurzus, de a magyar vörös és fehér csúcsborok, valamint a Balkán borainak bemutatója mellett még számos különleges ital és program várja majd a vendégeket!
5. VinCE Budapest Wine Show: örülhetnek a pezsgő fanok
 
5. VinCE Budapest Wine Show: örülhetnek a pezsgő fanok


Nagy kihívás minden évben magasabbra tenni a lécet - mondták a VinCE Budapest szervezői, akik az idei programra különösen büszkék.

Lesz három champagne kurzus, lesznek burgundiai borok, kóstolhatunk német és osztrák csúcsborokat, de valódi orosz pezsgőket is, bennfenntes sztorikat hallgathatunk – borral illusztrálva – a legendás Sotheby’s aukciós ház borairól. A Oscar-díj átadása napján pedig a VinCE Budapest is vörös szőnyeget terít a bálterembe – hogy világsztárok borai vonuljanak fel.
 
A Pannon Bormíves Céh fehér- és vörös csúcsborait tárja az érdeklődők elé, végigkóstolható lesz a Duna folyása és egy fergeteges Balkán-kóstoló is várja a látogatókat, 10 Master of Wine szakértő pedig élete egy-egy fontos évjáratát árulja el.

A részletes program már elérhető itt, a jegyvűsűrláshoz pedig ide tessék kattintani.