A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Melyik pizzához milyen bor illik?
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
Borravaló: mikor, hogyan, mennyit?
"A bor nem termék, hanem lélegző anyag, amely türelemre, alázatra, gondos munkára: magára az életre tanít"
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló