Borbál light – először kapható sétálójegy a Magyar Borok Báljára

Borászportál
2016. január 19., 12:03


Százféle bor, különlegesen elegáns környezetben, három fogásos, állófogadásos vacsora és a táncparkett is várja azokat, akik az idén debütáló sétálójeggyel szeretnének részt venni a Magyar Borok Bálján.
Borbál light – először kapható sétálójegy a Magyar Borok Báljára
Fotó: Graselly Balázs
A Magyar Borok Bálja szervezői ebben az évben remek lehetőséget biztosítanak azoknak, akiket mindig is vonzott a bál eleganciája, és szívesen részt vennének a rendezvényen, azonban mielőtt a teljes programra jegyet váltanának, megnéznék „kicsiben”, hogy milyen a hangulat a báli szezon leginkább borokra és borászokra hangolt eseményén.
Az idén bevezetett sétálójeggyel már 25 ezer+áfa áron ott lehetsz a báli szezon meghatározó eseményén, ahol könnyen előfordulhat, hogy kedvenc borának a készítőjével is összefut majd. A sétálójegy – a teljes árú belépőhöz hasonlóan – tartalmazza a bál 100 féle borának kóstolását az elegáns, dunai panorámás bálterem előterében, a báli vacsora utáni táncot a bálteremben (23.00-3.00 között), a welcome falatokat és pezsgőt, három fogásos vacsorát, utána pedig korlátlan ital- és ételfogyasztást a bálterem előterében és a kaszinó használatát.
 
Egyszóval itt egy remek alkalom arra, hogy megismerkedj a Magyar Borok Bálja utánozhatatlan hangulatával, találkozz, ismerkedj a bál exkluzív közönségével! A sétálójegyek vásárlóinak minden kinti szolgáltatás ugyanúgy elérhető, mint a báli belépővel rendelkezőknek, így idén ténylegesen eddig soha sem látott lehetőség ígérkezik azoknak, akik belekóstolnának a báli környezetbe, de eddig úgy érezték, a teljes belépő túl nagy falat az első alkalommal.

A sétálójegyek korlátozott számban még rendelkezésre állnak. A részletekért kattints a Magyar Borok Bálja oldalára!
Winelovers borok az olvasás mellé