Credo: a villányi csúcsélmény

(X)
2013. május 02., 15:23


Borajánló - A Credo a Polgár Pincészet legkiválóbb házasítása, melyben elegánsan ötvöződik a Syrah, a Cabernet Franc, a Cabernet Sauvignon és a Merlot. Igazi nagy formátumú izgalmas bor vagy bortúrával egybekötött wellness élmény.
 
A Credo névvel ugyanis nemcsak a pincészet legkiválóbb borát illetik, hanem a Polgár Panzió legütősebb csomagajánlatát is, mely 2 éjszaka szállást, bőséges hideg-meleg reggelit, érkezéskor köszöntő italt és a wellness részleg korlátlan használatát foglalja magában. Tartoik még hozzá ugyanakkor egy pince- és dűlőtúra, túrabicikli használat, bekészített pezsgő a szobában, frissítő pezsgős masszázs, egy 2 fő részére szóló belépő a Siklós Thermal Spa komplexumba, valamint egy 6 fogásos gyertyafényes vacsora prémium és muzeális borokkal, szőlőpálinkával. Mindez:  49 900 HUF/fő. 
További infó és szállásfoglalás >>> itt.
De, ha valaki egy másik felejthetetlen Credo (bor)élményre vágyik, melyben sok-sok hordófűszer, csokoládé és érett piros bogyós gyümölcs aromája találkozik óriási beltartalommal, kerekedő tanninokkal, remek savszerkezettel és végtelenül hosszú lecsengéssel, annak ajánljuk az alábbi elérhetőséget, ahonnan a bor kedvezményesen megrendelhető: www.polgarpince.hu/credo-2009
Credo: a villányi csúcsélmény
 
Polgár Pincészet és Panzió
A Polgár Pincészet több mint 20 éve működő vállalkozás. Főként a borturizmusra épülve a pincészeten belül alakította ki panzióját, mely 30 szobájával tökéletes kikapcsolódást nyújt a pihenni, feltöltődni vágyóknak. A panzió 2010 augusztusában újult meg, ezáltal 60 főre bővült a férőhelyek száma, illetve kialakításra került a wellness részleg. A vendégek részére a következő szolgáltatások állnak rendelkezésre: infra és finn szauna, jacuzzi, medence, masszázs szalon. Üzleti jellegű utak, konferenciák, csapatépítő tréningek megrendezésére, 50 fős konferencia terem, illetve 350 fő befogadására alkalmas bortrezorunk. A pincészethez tartozik továbbá egy tanya, melyen lovakat, szamarakat, szürke marhákat, mangalica sertéseket és további állatokat tartanak.
 
Winelovers borok az olvasás mellé