Elköltözött a Borkarácsonyfa

Borászportál
2016. december 05., 19:00


A Balatoni Kör ezúttal nem a városligeti műjégpályán, hanem a Balaton-partján állított Borkarácsonyfát. A Téli szezonnyitó egyben a legnagyobb Balaton-parti téli fesztivál megnyitója is volt egyben.
Elköltözött a Borkarácsonyfa
Fotó: Balatoni Kör Facebook
Most már a Balaton-partján is van műjégpálya, ennek örömére pedig a Balatoni Kör leköltöztette a Borkarácsonyfát a városligeti műjégről a Balaton-partjára. A BL YachtClub területén található korcsolyapálya ráadásul adventi vásárral és sok egyéb programmal várja a látogatókat, bebizonyítva, hogy télen is van mit csinálni a Balatonnál.
 

A december 3-ai szezonnyitón bemutatkoztak az idei BalatonBor jelöltek is, Bezerics Dániel és Kardos Gábor pedig a forró borcsokit mutatták be a kíváncsi közönségnek.
 
A megnyitón a Balatoni Kör kiemelte, hogy rendkívül fontos lenne, ha sikerülne elérni a Balaton önálló jogalanyi státuszának az elismerését, egyben kihangsúlyozták, hogy a Balaton-parti műjégpályának és az ehhez kapcsolódó programoknak köszönhetően idén először beszélhetünk téli szezonról is a tóparton.
Elköltözött a Borkarácsonyfa
Fotó: Balatoni Kör Facebook