Kitalálod a címkéből, melyik kedvenc filmedhez készült ez a bor?

Borászportál
2020. szeptember 10., 18:32


Egy kaliforniai borászatnak jutott eszébe az egyik világhírű filmhez elkészíteni ezt a tüzes vörösbort. Már csak az a kérdés, a franchise melyik következő részében fogják poharazatni.
Kitalálod a címkéből, melyik kedvenc filmedhez készült ez a bor?
Címlapkép: startrekwines.com
 
Valószínűleg kitaláltad a címlapkép alapján, de ha mégsem, akkor most eláruljuk a nagysikerű Star Trek filmsorozatról van szó. Tavaly jelent meg a Star Trek Wines brand első tagja, idén pedig tovább bővül a kínálat a Klingon Bloodwine Cabernet Sauvignon névre keresztelt tétellel. A 2018-as bor származási helye pedig az kaliforniai E2 családi borászat. Ha esetleg nem lennél annyira jártas a Star Trek-univerzumban, a klingon az egyik faj, illetve az általuk beszélt nyelv neve, erről kapta a nevét a bor.
 
Kitalálod a címkéből, melyik kedvenc filmedhez készült ez a bor?
Forrás: www.cnet.com
 
A pincészet a piacra lépés előtt konzultált a KAG-gal (Klingon Assault Group) illetve a KLI-vel, hogy a palack megjelenése a lehető legautentikusabb legyen, ennek köszönhető többek között a záró vörös viaszkapszula is. Jelenleg az előrendelés zajlik az USA-ban, a kiszállítás szeptember 17-én kezdődik, egy palack ára 50 dollár.
 
Winelovers borok az olvasás mellé