Felejthetetlen karácsonyi menük #6: vegetáriánus fasírt és vörösbor!Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Első hallásra meghökkentő lehet a vegetáriánus fasírt és a vörösbor párosa, de hidd el, ezzel tényleg mindenkit le fogsz venni a lábáról!
Minden napra egy bor: Varsányi Pincészet GS Egri Bikavér Superior 2018November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Álljon most itt a bizonyíték, hogy még kiváló egri bikavér is készülhet a Bordeaux-i fajtákból!
Vörösborral vírus ellen?! - Winelovers Villány kóstoló2020. október 8-án került megrendezésre az InterContinental Budapestben a Winelovers Villány tematikájú kóstolója, impozáns helyszínen, tartalmas, szép vörösek, kíváló borászatok társaságában.
A legjobbakat kóstoltuk – 2. részSzeptember 19-én a Corinthia Hotel Budapestben került megrendezésre a Winelovers 100 Nagykóstoló. Ez az a rendezvény, ahol a 2020-ban Magyarország 100 legjobbjának választott borát kóstolhatták a vendégek, hiszen a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor 2020-as kiadványának megjelenése után a kiadványban szereplő minden tétel a pultokra került, sőt a kiállítók egyéb boraikat is magukkal hozták. A beszámoló 2. részét olvashatod itt.
A legjobbakat kóstoltuk – 2. részSzeptember 19-én a Corinthia Hotel Budapestben került megrendezésre a Winelovers 100 Nagykóstoló. Ez az a rendezvény, ahol a 2020-ban Magyarország 100 legjobbjának választott borát kóstolhatták a vendégek, hiszen a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor 2020-as kiadványának megjelenése után a kiadványban szereplő minden tétel a pultokra került, sőt a kiállítók egyéb boraikat is magukkal hozták. A beszámoló 2. részét olvashatod itt.
Tegyük tisztába a fogalmakat: mi az, hogy édes bor, mi az, hogy pezsgő és mi az OEM?Vöröset vagy fehéret? Szárazat vagy édeset? Simát vagy habzót? Gyakran elhangzó kérdések, ha szeretnénk inni egy pohár bort egy bárban. Sokan rendelkeznek határozott preferenciákkal, kialakult ízléssel, miközben nem tudják hogy ezen kategóriák nemcsak termelői megszokáson alapulnak, hanem a legtöbb esetben szigorú törvényi szabályrendszert követnek? Nézzük át együtt a lehetőségek teljes spektrumát.
Kitalálod a címkéből, melyik kedvenc filmedhez készült ez a bor?Egy kaliforniai borászatnak jutott eszébe az egyik világhírű filmhez elkészíteni ezt a tüzes vörösbort. Már csak az a kérdés, a franchise melyik következő részében fogják poharazatni.
Vigyázat, spoiler: bemutatkozik a 100 legjobb magyar bor egyike!Szeptember 17-én kerül az újságárusokhoz a Winelovers 100 - A 100 legjobb bor magazin. Most, még a megjelenés előtt lehull a lepel a 100-as lista egyik tagjáról!
Vörösboros pacából készült csodálatos festményKellékek: egy szőnyeg, egy palack vörösbor és folttisztító. Eredmény: II. Erzsébet királynő.