A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Ünnepi pezsgőkalandozás a Törley Pincészetben – avagy mi minden rejlik egy pohár Törley pezsgőben?
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
"A zene és a bor nálunk mindig kéz a kézben jártak" (X)
Mi segítheti a hazai borok áruházláncokba való bekerülését?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló