A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
"A borok világa óriási, a folyamatos tanulás és felfedezés kulcsfontosságú" – Két németországi sommelier-rel beszélgettünk
Borravaló: mikor, hogyan, mennyit?
5 furmint a februári farsangi napokra
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló