Májustól minden hétvégén program van Etyeken

Borászportál
2020. május 22., 10:33


Bár a klasszikus Etyeki Piknikre szeptemberig még várni kell, a szervezők mostantól minden hétvégén kiváló programokkal várják az Etyekre látogatókat.
Májustól minden hétvégén program van Etyeken
A szabályokat betartva már működhetnek a vendéglátóhelyek, így az etyeki Gasztrosétány hétvégenként nyitott pincékkel várja vendégeit. Etyeki Piknik Light néven minden hétvégén nyitott pincékkel várják vendégeiket az etyeki Gasztrosétány pincéi, présházai, sonkásai, vendéglátói.
Az ízek, a csodás miliő és a barátságos hangulat mint mindig, most is adott, de továbbra is körültekintőnek kell lenni és a szabályokat persze be kell tartani. Ennek érdekében a szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve alapján elkészítették a Piknik Light Kódexet is, hogy a szabályok egyszerű és megnyugtató formában is a vendégek rendelkezésére álljanak.
 
 
Az egyes pincék nyitva tartásáról érdemes előre tájékozódni, amihez kiváló segítséget nyújt az e-tyek alkalmazás és a Piknik közösségi médiás oldala. Etyeken azonban nem csupán borozni érdemes és ha kirándulni vágyunk vagy egyszerűen csak gyalog túl messze vannak egymástól a meglátogatni kívánt pincék, akkor máris két legyet üthetünk egy csapásra, ha egy e-bike túrát szervezünk a családnak. Az alkalmazás ebben is segítségünkre van, pár kattintással foglalhatunk magunknak elektromos paripát.
 
A szervezők reményei szerint az Őszi Etyeki Pikniket szeptember 5-6-án már az eredeti formájában, igazi szüreti mulatságként rendezhetik meg.
 
Winelovers borok az olvasás mellé