Megújult a BASF hazánkban egyedülálló szőlővédelmi betegség-előrejelző szolgáltatása


2016. június 27., 07:14


Fagykár, lisztharmat, botritisz? Bármilyen szélsőséges tényezők tizedelik is a várható termést, ha előrelátóan felkészülünk rá, sokkal kisebb veszteséggel számolhatunk. Ehhez nyújt elengedhetetlen támogatást idén is a BASF, megújult szőlővédelmi  betegség-előrejelző rendszerével.
Megújult a BASF hazánkban egyedülálló szőlővédelmi  betegség-előrejelző szolgáltatása
Nagy izgalommal várta már a szőlész-borász szakma a BASF Hungária Kft. szőlővédelmi előrejelző szolgáltatását, ami megújult formában, releváns és professzionális tartalmakkal indította el az idei szőlős szezont. Ez, a Magyarországon egyedülálló előrejelzés a 2016-os szezonban is szolgálja mindazon regisztrált tagok munkáját, akiknek fontos a biztonság. Hiszen a sikeres szőlővédelmi stratégia kialakítása abban rejlik, hogy a megfelelő mérőállomás-rendszer és a szakmai ismeretekkel, és sok évtizedes tapasztalattal felvértezett szakemberek összehangolt munkája nyomán felkészüljünk a várható fertőzési nyomásra.
 
 
A rendszer előnyei:
  • Ingyenes hozzáférés. A szolgáltatás továbbra is ingyenesen elérhető, kizárólag egy rövid regisztrációra van szükség. A korábbi regisztrációk természetesen érvényesek.
  • Figyeli a hőmérsékletet, a várható csapadékot, a páratartalmat, talajhőmérséklet és egyéb tényezőket, majd ezek, és a szakemberek tapasztalatai alapján állítja fel a prognózist. 
  • A kiválasztott adatok grafikonosan is megtekinthetők, különféle betegségmodellek alapján.
  • Borvidékre szabott, szöveges és videós tartalmak.
  • Napi 24 órában elérhető, naprakész adatokkal szolgál, 22 borvidék 89 telepített mérőállomásának adatai rendszerezve. 
  • Az előrejelzést a BASF országszerte elismert szaktanácsadói tolmácsolják.
  • Automata figyelmeztetés. A regisztrált partnerek e-mailes értesítést kérhetnek a saját régiójukra vonatkozó, legfrissebb információkról, előrejelzésekről is.
  • Átlátható oldalszerkezet egy kattintásra. Az oldal átstrukturálása után immár könnyen és gyorsan elérhetőek és emészthetőek a kívánt adatok.
 
Megújult a BASF hazánkban egyedülálló szőlővédelmi  betegség-előrejelző szolgáltatása
 
 
Használatához és a ’16-os szezonhoz is sok sikert kíván a BASF Hungária Kft.
Winelovers borok az olvasás mellé