Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet kóstolható az Etyeki Borangolón

Borászportál
2019. szeptember 20., 09:39


Szüreti hangulat, hagyományok, őszi színek és ízek, nyugalom és béke. Présházak, pincék, műhelyek, birtokok engednek betekintést, s vétek lenne nem megkóstolni a szőlőt hozzád legközelebb álló formájában.
Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet kóstolható az Etyeki Borangolón
Bizonyosan mindenki talál kedvére valót Budapest szőlőskertjében, 2019. szeptember 21-én az Etyeki borangolón. Érdemes gyorsnak is lenni, az első 150 „Borangolót” Törley pezsgővel kínálják a Kálváriánál!

Látogass meg legalább 7 pincészetet a Borangolón, kóstold meg az általuk ajánlott bort féláron, szerezd meg a pince igazolását a kóstolásról, add le az igazoló szelvényt az utolsó pincénél és vegyél részt a sorsoláson, ahol nyerhetsz egy palack bort!
 

A nedűk mellett szilárd finomságok is várnak, ebéd, vacsora vagy csak könnyed borkorcsolyák formájában! Természetesen a csoki sem hiányzik a kínálatból, izgalmas kihívás lehet a hozzáillő bor felfedezése! A bor maga a kreativitás, de a kiürült, újrahasznosítható palack is számos lehetőséget rejt magában…Ezúttal őszi díszbe öltöztetheted.

Ha zenére vágysz, hallgass zenét, ha elfáradsz, pohárral a kézben ülj be a pincemoziba, ha állatokat simogatnál, látogasd meg a parasztudvart! Ha gyermeked alkotna, Te kóstolnál, ne csüggedj, menni fog! Vegyél részt a szüreti felvonuláson és az azt követő mulatságon! És a legfontosabb: érezd jól magad Etyeken!

A pincékre szabott programokról bővebb információk az esemény honlapján és facebook oldalán.
Winelovers borok az olvasás mellé